maandag 9 november 2009

THE FINAL DRUM

Rockdrummer Jerry Fuchs (34) is zondag in New York om het leven gekomen toen hij uit een lift sprong en per ongeluk in de liftschacht viel. Dat meldt de krant New York Post. Fuchs drumde onder meer voor de dance-punkband !!! en de psychedelische, instrumentale band Maserati, die vooral in de VS bekend zijn. Getuigen zeggen dat Fuchs uit een vrachtlift sprong die iets boven de verdieping waar hij moest zijn, was blijven steken. Hij bleef echter met een kledingstuk aan de lift hangen waardoor hij in het gat tussen lift en vloer viel. Fuchs stortte vijf verdiepingen naar beneden en overleed later in het ziekenhuis.
Na het vertrek van John Pugh XI zal het nu wel finaal afgelopen zijn voor !!! (ofte Chk Chk Chk, of Pow Pow Pow, of desnoods Uh Uh Uh). Elk optreden opnieuw, of het nu op Pukkelpop of in de AB was: dak eraf, publiek in trance, iedereen volledig bezweet naar huis. Van alle hedendaagse bands die ik al heb mogen aanschouwen, hebben ze de beste show in huis. RIP Fuchs, RIP Chk Chk Chk...


Voor de aandachtige kijker nog een kleine Waar is Wally?: ondergetekende komt, weliswaar 15kg lichter, ook meermaals in de video.

2 opmerkingen: