donderdag 8 oktober 2009

THE FINAL BEGINNING

Deze allereerste post is niet bepaald bedoeld als een soort State of the Union, ook al zal dat misschien zo lijken. Ze dient meer als een soort toelichting over het hoe & waarom van deze blog. Of het waarom & hoe, zo u wilt.

Waarom dan? Omdat er nu een incentive is. Omdat het een opdracht is voor het vak internetjournalistiek, en opdrachten zijn er om te vervullen. Omdat je uiteindelijk altijd iets te vertellen hebt, ook al heb je helemaal niets te vertellen. Omdat er misschien ergens op deze aardbol wel één persoon zit te wachten op jouw mening. Omdat teveel vrije tijd nooit goed is. Omdat je er altijd vanuit moet gaan dat je dé blog der blogs aan het maken bent. The final blog dus.

En hoe dan? Door op regelmatige basis (of dat is toch de bedoeling) iets te posten dat ik zelf interessant vind, grappig of zò banaal dat het weer fantastisch wordt. Je zult merken dat de inhoud van de posts veelal iets te maken zal hebben met muziek. En dan vooral oude of foute of weirde muziek. Dat is nu eenmaal iets dat me bezig houdt, dag en - bij momenten - nacht. Maar alsjeblief, verwacht geen uitgebreide recensies, of een overload aan downloads (illegaal & schoolopdracht gaan nu eenmaal niet zo goed samen). Daar zal ik naar alle waarschijnlijkheid geen tijd voor hebben, en die zijn er zo al genoeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten